Sequence 01.Still003

Open middag op 12 januari 2019
van
13 tot 16 uur

Kom langs bij de enige Sudburyschool van Nederland

Wij houden weer open middag voor iedereen die de school beter wil leren kennen. Een Sudburyschool is er voor iedereen, of je nu 4 bent, of 8, of 12 of 16, je kunt het hele jaar bij ons instromen. Ook benieuwd naar hoe een Sudburyschool werkt? Ons team, studenten en ouders staan klaar om over de school te vertellen. Iedereen is welkom, er is altijd wel wat leuks te doen.

Durf jij een Sudbury school aan?

Drie pioniers van de onderwijsrevolutie en oud studenten van de Sudburyschool De Kampanje, Simone (26), Liselotte (23) en Linda (18), geven een inkijk in hun leven op de Sudburyschool en hoe dat ze heeft voorbereid op hun leven nu.

Op de vraag of ze, met de kennis van nu, weer voor een Sudburyschool zouden kiezen, antwoorden ze alle drie volmondig: "JA". Dit zouden ze ook voor hun eigen kinderen kiezen.

Luister hoe deze jonge volwassenen op hun schoolleven terug kijken.

Het feestelijke feestgezelschap vergadert

Het Feestelijke feestgezelschap vergadert. De naam feestelijke feestgezelschap is bedacht door een toen nog 5 jarige student. Er is gestemd over de verschillende namen en deze kwam erdoor. Ik vind het wel vrolijk en mijn aanname dat dit gezelschap door deze naam niet serieus genomen zou worden, klopt niet. Het is een van de actiefste gezelschappen. Met lootjes trekken voor Sinterklaas doet driekwart van de school mee.
Meer lezen

Nieuws over andere Sudburyscholen

  • Christel en Peter (stafleden van Sudburyschool Harderwijk) hebben in de herfstvakantie lezingen gegeven in Moskou, Rusland en zijn op bezoek geweest bij een 'homeschooling collectief' U.Dacha die zich baseert op het Sudbury model. In januari zal een van hun stafleden onze school bezoeken.
  • Christel is een paar dagen op bezoek geweest bij de Neue Schule Hamburg in Duitsland, een Sudbury model school, in november en de contacten verstevigd tussen onze scholen.
  • In november is de Sudbury School in Lille (Frankrijk) open gegaan.
facebook twitter instagram