Staf worden?

Sudburyschool Harderwijk is doorlopend op zoek naar betrokken, goede stafleden of mensen die deel willen uitmaken van onze poule van experts.

Meelopen

Denk jij dat onderwijs ook echt anders kan? Kun je je vinden in onze pedagogische visie? Ben je pro-actief, kun je zelfstandig taken oppakken, wil je je tijd ter beschikking stellen en meehelpen onze school tot een succes te maken?

Neem dan contact met ons op.

We nodigen je dan uit voor een informatief gesprek. Daarna zul je een periode op proef meedraaien in de school. De schoolvergadering beslist uiteindelijk of je wordt aangenomen als nieuw staflid.

Ben jij 1e of 2e graads docent?

Sudburyschool Harderwijk biedt ook aan docenten een mogelijkheid om staflid te worden (zie hierboven).

Maar daarnaast zijn we doorlopend op zoek naar geëngageerde docenten die de ervaring willen opdoen in het werken met leerlingen die er vanuit hun eigen motivatie voor kiezen hun vak te volgen. Je kunt je tijd en afspraken helemaal zelf regelen, en je kunt je vak vanuit je eigen passie brengen. Het zelfgestuurd leren betekent ook dat je je didactisch handelen afstemt op de vraag van de leerlingen. Wil jij dat zelf ervaren? Je kunt dan deelnemen aan onze expertpoule. Neem daarover contact met ons op.