Kennismaken

Geïnteresseerde ouders met kinderen, bezoek ons op een inloopmiddag.

De volgende is op:


  Je kunt ook altijd binnenlopen op een vrijdag middag tussen 13:00 en 15:00 uur (open inloop). Deze inloopmiddagen zijn alleen voor ouders met hun kinderen bedoelt om laagdrempelig de school te bezoeken. Op de volgende vrijdag kun je terecht:

   Ben je geïnteresseerd in de school als potentiële nieuwe school, vraag dan om een informatief gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kun je nader kennismaken met de mensen, de school en haar manier van werken. Deze gesprekken doen we gedurende schooltijd. Bel gerust voor een afspraak of neem hier contact op.

   Een proefweek

   Tijdens een gesprek kan besloten worden tot het volgen van een proefweek. In deze proefweek draai je als student een week in de school mee. De proefweek verplicht tot niets, maar is een mooie manier om nader kennis te maken. Na evaluatie van deze proefweek kan tot officiële inschrijving overgegaan worden. Als je geïnteresseerd bent in inschrijving, of je hebt verdere vragen, neem dan graag contact met ons op.

   Inschrijven >>>